Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjU Gospiću ove godine najveća ulaganja u poljoprivredu i ruralni razvoj

28.01.2020 18:09:20


 

Na temelju Programa potpora u poljoprivredi i ruralnom razvoju Grada Gospića za razdoblje  2019.-2020. Grad Gospić raspisao je Javni poziv za dodjelu potpora u poljoprivredi i ruralnom razvoju Grada Gospića u 2020. godini.

Pozivamo stoga sve poljoprivrednike s našeg područja da prouče Javni poziv koji je objavljen na službenoj internetskoj stranici Grada Gospića na sljedećoj poveznici: http://gospic.hr/javni-poziv-za-dodjelu-potpora-u-poljoprivredi-i-ruralnom-razvoju-grada-gospica-u-2020-godini/.

Želimo naglasiti kako je Grad Gospić u ovoj godini za potpore osigurao do sad najveći iznos ukupne vrijednosti 400.000,00 kn. Isto tako, obavještavamo naše poljoprivrednike da će uskoro uslijediti još jedan Javni poziv i to za dodjelu potpora za ulaganja u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu te za nabavu mehanizacije, strojeva i opreme.

Uz stručno osposobljavanje poljoprivrednika i edukacije za poljoprivrednike koje tek slijede, Grad Gospić sufinancira i umjetno osjemenjivanje goveda, što su samo neke od mjera kojima se nastoji olakšati i pomoći našim poljoprivrednicima.

Stoga  pozivamo sve zainteresirane da se, ukoliko ispunjavaju uvjete, jave na već objavljeni Javni poziv, ali isto tako da na službenoj internetskoj stranici Grada Gospića prate objavu novog Javnog poziva.


www.slobodnalika.com

Komentari
  • Nema unesenih komentara, prava prilika da budete prvi :)
Dodaj komentar
Komentiranje sadržaja na portalu slobodnalika.com omogućeno je samo registriranim korisnicima.

Ako si već registriran, ulogiraj se ovdje, ako nisi, klikni ovdje za registraciju. Osim komentiranja kao registrirani korisnici dobivate i prava za :
  • Pristup forumu
  • Upis besplatnih oglasa
  • Dodavanje unosa u žute stranice
  • Te možete komunicirati i družiti se sa ostalim članovima portala
  • ...

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju

Aktualno

Uskoro nova Arena

31.07.2020 09:58:45

Politika

I bez Milinovića HDZ je utvrda

06.07.2020 07:35:57
Korisnički podaci
Niste logirani, klikni ovdje za login ili registraciju na slobodnalika.com.
Marketing - slobodnalika.com

Žute stranice

Naša baza gospodarskih subjekata broji 51 zapisa.
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com