Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjTreba li Gospiću, nakon rupa prava metla !

01.02.2020 19:38:44
Kako su u Gospiću 1990 godine vojske komunista i partijaša partijske knjižice spalili preko noći da zametu tragove lijepa komunistička života, i postali preko noći već katolici od Pape tako i 30 godina poslije vode kolo i traže krivce za propast Gospića, za demografsku pustoš i opće loše stanje jer presvučenim komunistima nije više tako lijepo živjeti u domoljubnom gradu. Posljednje vrijeme najvećeg krivca nalaze u aktualnom gradonačelniku Gospića Karlu Starčeviću koji vodi grad tri godine, a ispada krivac za sve rupe Gospića u posljednjih 30 godina. Stvara  se  slika  da  su  neki  prespavali  30  godina.

DOK  JE  BIO  DOKTOR  IVO  RUPA  NIJE  BILO  

Dok je bilo Sanadera i dok se prao novac u Gospiću zanimljivo  nije bilo niti jedne  rupe,  jer  to  su  odlike  starih  partijaša. Rupe  su  se  čepile  u  obilju  sa  janjetinom, paprčnjacima,  vinom , žaruljicama, cvijećem  i  košarkaškim  loptama, a  svatko  onaj  tko  je  usudio  pitati, zašto  se  rupe  poljevaju  vino,  dobio  bi  brzo  dijagnozu  bolesnika,  kako  je  to  znao  obraditi  medijski  namazanko  Marin  Smolčić  Smoki  koji  u  30  godina  dok  su  se  rupe  čepile  janjetinom  niti  jednu  nije  uspio  pronaći. Budačka ulica do prije tri godine bila je pista, kojom se vozile zlatne košarkašice i od jednom rupa na rupi kao  neka  neprirodna  pojava, jer  u  Gospiću više ne čepi rupe Stube, i  Budačka ulica postala je preko noći problem, a svi znaju da je problem dug 30 godina. Da se malo štedjelo na placi, malo na rasvjeti, malo na košarkašicama, malo na nakitu, Budačka ulica bi bila danas pozlaćena sa velikim zlatnim natpisom Welcome, dobro došli u Grad bez rupa !. No danas druga priča jer kasica prasica je  presušila, ponestalo je perja, i logično da ima sve više rupa, pa je logično da oni koji su ulazili u kasicu prasicu proizvode rupe živući u nadi da će ih oni opet krpati, i da kažu da je Budačka ulica Avenija Karla Starčevića i da je za sve rupe, odlazak ljudi, demografsku pustoš  kriv  Starčević koji metlom tjera ljude iz grada. Ljudskog  licemjerstva kao u Gospiću nema nigdje, ali ima ljudi koji ipak vide tko je pravi krivac za  rupe. Starčević treba dignuti kredit ako već Država neće napraviti Budačku i začepiti rupe, a ujedno začepiti i usta i onim koji bi htjeli opet dočepati gradske  kasice  prasice.

www.slobodnalika.com

Komentari
  • Nema unesenih komentara, prava prilika da budete prvi :)
Dodaj komentar
Komentiranje sadržaja na portalu slobodnalika.com omogućeno je samo registriranim korisnicima.

Ako si već registriran, ulogiraj se ovdje, ako nisi, klikni ovdje za registraciju. Osim komentiranja kao registrirani korisnici dobivate i prava za :
  • Pristup forumu
  • Upis besplatnih oglasa
  • Dodavanje unosa u žute stranice
  • Te možete komunicirati i družiti se sa ostalim članovima portala
  • ...

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju

Aktualno

Uskoro nova Arena

31.07.2020 09:58:45

Politika

I bez Milinovića HDZ je utvrda

06.07.2020 07:35:57
Korisnički podaci
Niste logirani, klikni ovdje za login ili registraciju na slobodnalika.com.
Marketing - slobodnalika.com

Žute stranice

Naša baza gospodarskih subjekata broji 51 zapisa.
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com