Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjMaske padaju u HDZ-u, tu mjesta više neće biti za sve

18.02.2020 09:29:37
       HDZ  je mlin od svakakvog žita, pokazao je jučerašnji dan događajima u Krivom Putu, Senju i na  kraju Gospiću gdje su za javnost počele otvorene podjele unutar HDZ-a. Čini se da su sinoć u maloj dvorani hotela Ana u Gospiću na predstavljanju kandidata za promjene u HDZ-u, Mire Kovača za predsjednika, i za zamjenike predsjednika  Milijan  Brkić, Tomislav Tolušić pale maske i otkrilo se tko i što i za koga igra. Dobro je to za budućnost HDZ-a, jer sada se procesima demokratizacije stranke pokazuje i da u HDZ-u više neće moći, kako je rekao Ivo Sanader, malo kakiti, malo piškiti !, i neće se moći sjediti na dvije stolice, iako mnogi  kažu da nakon bratoubilačkog političkog rata pobijedio Plenković ili Kovač da sve glave HDZ-a treba staviti na isti kup, što će biti gotovo nemoguće. 

RADO(ŠEVIĆ)  HDZ-a  ZA  PROMJENE
  
Jučer  je Pop u Krivom putu sa oltara poslao poruku da samo jedan može biti prvi!. Sinoćnje okupljanje u Gospiću promoviralo je novu HDZ-ovu "zvijezdu" vječnu mladež HDZ-a predsjednika Gradskog vijeća Gospića Petra Radoševića za glavnog čovjeka grupacije za promjene u HDZ-u. Ako pobjedi na unutarstranačkim izborima Miro Kovač, Radošević će krojiti novu politiku HDZ-a.Nije tu više važno što nosi nadimak "kesonoša", jer Radošević je kao dijete Milinovićeve politike želi se probiti u vrh, iako mnogi tvrde da angažman Radoševića je nastavak politike Milinovića, i uspjeh Radoševića je veliki povratak Darka Milinovića u HDZ što je u tom scenariju gotova stvar. Biti će zanimljivo što će se dogoditi ako grupacija za promjene u HDZ-u ne uspije pobijediti Plenkovića.

www.slobodnalika.com

Komentari
  • Nema unesenih komentara, prava prilika da budete prvi :)
Dodaj komentar
Komentiranje sadržaja na portalu slobodnalika.com omogućeno je samo registriranim korisnicima.

Ako si već registriran, ulogiraj se ovdje, ako nisi, klikni ovdje za registraciju. Osim komentiranja kao registrirani korisnici dobivate i prava za :
  • Pristup forumu
  • Upis besplatnih oglasa
  • Dodavanje unosa u žute stranice
  • Te možete komunicirati i družiti se sa ostalim članovima portala
  • ...

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju