Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjU subotu u Gospiću Izvanredni Sabor HSP-a

27.02.2020 17:02:05

    U Gospiću će se subotu održati Izvanredni sabor Hrvatske stranke prava (HSP) radi izbora svih radnih tijela, osim predsjednika, a glasovat će se i o izmjeni stranačkog Statuta, izjavio je u četvrtak Hini predsjednik HSP-a Karlo Starčević.

Županijska vijeća stranke predložila su svoje predstavnike za novi sastav 13-članog Predsjedništva HSP-a, što je potrebno jer su trojica iz dosadašnjeg sastava Predsjedništva napustili stranku, a birat će se i Središnji časni sud i Središnji nadzorni odbor, najavljeno je.

Kako je Hini rekao glavni tajnik stranke Zvonko Čapko, birat će se 13 članova Predsjedništva zbog jačanja stranke - i zbog predstojećih parlamentarnih izbora i zato jer su od izbora prije tri godine HSP-u pristupili novi članovi na koje se računa.

Predsjednik stranke Karlo Starčević kaže da izmjenom statuta i izborom novih radnih tijela žele ojačati HSP, izvorišnu hrvatsku stranka da bi postala moderna, bez da ju se, kazao je, "gura na desnu marginu"

"Mi nismo nikakva desna margina i želimo ponovno sudjelovati u kreiranju državotvorne politike koja će Hrvatsku izvući iz ponora u kojem je sada već deset godina. Guranje HSP-a na marginu učinjeno je svojevremeno zato da bi se stranka izgurala iz političke utakmice, a mi smo izvorišna stranka, pa neka se ostale stranke pozicioniraju oko nas kako žele“, ocijenio je Starčević.

Na Izvanredni sabor HSP-a u Gospić trebalo bi doći oko tri stotine stranačkih izaslanika iz 14 županijskih vijeća i iz Grada Zagreba, a održat će se u podne u dvorani gospićkoga Pučkog otvorenog učilišta “Dr. Ante Strčević”.


www.slobodnalika.com

Komentari
  • Nema unesenih komentara, prava prilika da budete prvi :)
Dodaj komentar
Komentiranje sadržaja na portalu slobodnalika.com omogućeno je samo registriranim korisnicima.

Ako si već registriran, ulogiraj se ovdje, ako nisi, klikni ovdje za registraciju. Osim komentiranja kao registrirani korisnici dobivate i prava za :
  • Pristup forumu
  • Upis besplatnih oglasa
  • Dodavanje unosa u žute stranice
  • Te možete komunicirati i družiti se sa ostalim članovima portala
  • ...

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju

Aktualno

Uskoro nova Arena

31.07.2020 09:58:45

Politika

I bez Milinovića HDZ je utvrda

06.07.2020 07:35:57
Korisnički podaci
Niste logirani, klikni ovdje za login ili registraciju na slobodnalika.com.
Marketing - slobodnalika.com

Žute stranice

Naša baza gospodarskih subjekata broji 51 zapisa.
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com