Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjHoće li Lika napokon dobiti pravog saborskog zastupnika ?

27.05.2020 20:28:56
Sve se više aktualizira pitanje tko će se iz Like i ličko senjske županije uspjeti probiti u novu Sabor  Hrvatske. U posljednjih 30 godina praktično ga nije imala počevši od Mire Petrija pa sve do Darka Milinovića koji je 20 godina bio preko HDZ-a zastupnik i predstavnik Like i Ličko senjske županije. Veliko je pitanje hoće li ga dobiti u novom sazivu i pitanje je tko je taj. Imena koja se vrte svode se da će ostati po starom. Jedina će novina biti što Milinović sigurno neće više  biti. Za Liku bi od velikog značaja bilo da u Sabor sjedne netko koji će svoj mandat raditi u interesu razvoja Like, a ne za vlastitu promociju i korist, koji će u Saboru otvarati tema od životnog značaja za ljude. Do sada u Zagrebu se Lika predstavljala kao kraj u kome teče med i mlijeko i kome ništa ne treba pa se stvarala lažna slika po onoj staroj da se za Liku traži karta više. Uloga saborskog Zastupnika vrlo je važna posebno u današnja vremena krize kada bez pomoći Zagreba neće biti razvoja.Zato će biti zanimljivo vidjeti koja će se imena naći na listama i potencijalni kandidati za Sabor.Lici i Ličko senjskoj županiji ne treba Zastupnik koji će sjediti u Saboru kao lutka i dizati ruku kada treba.
www.slobodnalika.com

Komentari
  • Nema unesenih komentara, prava prilika da budete prvi :)
Dodaj komentar
Komentiranje sadržaja na portalu slobodnalika.com omogućeno je samo registriranim korisnicima.

Ako si već registriran, ulogiraj se ovdje, ako nisi, klikni ovdje za registraciju. Osim komentiranja kao registrirani korisnici dobivate i prava za :
  • Pristup forumu
  • Upis besplatnih oglasa
  • Dodavanje unosa u žute stranice
  • Te možete komunicirati i družiti se sa ostalim članovima portala
  • ...

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju

Aktualno

Uskoro nova Arena

31.07.2020 09:58:45

Politika

I bez Milinovića HDZ je utvrda

06.07.2020 07:35:57
Korisnički podaci
Niste logirani, klikni ovdje za login ili registraciju na slobodnalika.com.
Marketing - slobodnalika.com

Žute stranice

Naša baza gospodarskih subjekata broji 51 zapisa.
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com