Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjVlasnik portala Gacka053 održava kompjutere gradu Otočcu, to je opasna igra

27.02.2020 14:15:44
Vlasnik portala Gacka053  Zdravko  Bogdanić  Talijan, točnije njegov  obrt Tascom u 2019.godini putem  Javnog natječaja dobio je posao održavanja informatičke opreme za  grad  Otočc, što je vidljivo iz službene dokumentacije, odluke koju je krajem travnja prošle godine potpisao gradonačelnik Otočca Stjepan  Kostelac. Bogdanić je dobio posao od grada vrijedan 40 tisuća kuna sa PDV-om, u konkurencije još jedne informatičke tvrtke iz  Zagreba. Grad  je procijenio da održavanje informatičke opreme stoji 32 000 kuna, baš koliko je Bogdanić dao ponudu, plus  PDV  i  dobio  posao. No, dobivanje posla nije toliko  sporno jer slučaj je vrlo opasan i teško degradira gradonačelnika Stjepana Kostelca koji je tvrtki jednog novinara  kroz  održavanje  informatičke  opreme  i  računala  dao  na  uvid cijelu poslovnu  dokumentaciju grada što je vrlo opasan  presedan.

OPASAN  POSAO  

Bogdanić svakodnevno objavljuje članke o radu gradonačelnika i gradske Uprave na svome portalu Gacka053, održavanjem računalne opreme direktno je u sustavu službenih gradskih informacija i dokumenata svih vrsta, pa i onih koje bi trebale biti poslovna i strogo čuvana tajna. Imati  medij  portal i  ujedno održavati informatičku opremu jednoj jedinici lokalne samouprave je nespojivo i opasno i  podložno je kaznenoj odgovornosti oni koji su se upustili u vrlo opasne igre. Nije poznato da li vlasnik portal Gacka053 i prije 2019.godine održavao informatičku opremu gradu Otočcu, i je li ove godine raspisan Natječaj za održavanje informatičke opreme gradu Otočcu. Sada se pale maske zašto Boganić svakodnevno na portalu Gacka053 odrađuje vrlo prljave medijske poslova za gradsku Vlast, iako se radi o portalu bez veće čitanosti i medijskog utjecaja. Gradonačelnik Kostelac do sada je šutio oko vrlo opasnog slučaja  i  po  njega  vrlo kompromitirajućeg.

www.slobodnalika.com

Pošalji link

Vaš e-mail :

Prijateljev e-mail :

Link na sadržaj:

Validacija :

Prepišite tekst sa slike

Prepišite tekst sa slike :


 

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju

Aktualno

Uskoro nova Arena

31.07.2020 09:58:45

Politika

I bez Milinovića HDZ je utvrda

06.07.2020 07:35:57
Korisnički podaci
Niste logirani, klikni ovdje za login ili registraciju na slobodnalika.com.
Marketing - slobodnalika.com

Žute stranice

Naša baza gospodarskih subjekata broji 51 zapisa.
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com