Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjDanas u Otočcu: Tomaić-commerce poziva vas na 7.Dane sira u Sirani Runolist

01.09.2012 08:56:36

U današnjim uvjetima poslovanja pravo gospodarsko čudo predstavlja 20 godina uspješnog rada Sirane Runolist u Otočcu i Krasnu.

Tajna toga nesvakidašnjeg uspjeha je u spoju potrebnih osobina: u vrijednim rukama, u strastvenoj posvećenosti poslu, u pametnom promišljanju poslovnih poteza, partnerskoj pouzdanosti i poštenju, ali nadasve u potpori obitelji. Obitelj Tomaić iz Krasna predstavlja čvrsto stupovlje na koje se naslanja Sirana Runolist. Sve će to još jednom dokazati i današnja svečana manifestacija, 7. Dani sira, u znaku proslave 20 godina uspješnog rada, ali i puno truda i odricanja koji nužno prate svaki uspjeh.

Dani sira održavaju se danas u prostoru Sirane Runolist u Poslovnoj Zoni Otočac. Otvorenje izložbe sireva, vina, meda, rukotvorina udruge Gačanka i drvene galanterije Biondić najavljeno je za 17 sati. Posjetitelje očekuju degustacije proizvoda i puno zabave u pratećem programu, a nastupit će puhački orkestar DVD-a Otočac, Folklorno društvo Otočac i grupa Alf.

 Svakako posjetite 7. Dane sira danas u Otočcu!


M.K.G.


www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju

Aktualno

Uskoro nova Arena

31.07.2020 09:58:45

Politika

I bez Milinovića HDZ je utvrda

06.07.2020 07:35:57
Korisnički podaci
Niste logirani, klikni ovdje za login ili registraciju na slobodnalika.com.
Marketing - slobodnalika.com

Žute stranice

Naša baza gospodarskih subjekata broji 51 zapisa.
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com