Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjŠto vas ovaj tjedan očekuje - Novo na portalu slobodnalika.com

18.10.2011 14:13:45

OVAN  (21.ožujak - 20. travanj)
LJUBAV:
Partneru će biti potreban vaš oslonac. Kako bi ostvarili ono čemu najviše težite, a to je harmonija u vezi ili braku, morati ćete biti strpljivi i pažljiviji prema partneru.
POSAO:
Zamke vas očekuju na poslu, i ukoliko ćete ih odmah riješavati, budite spremni suočiti se sa posljedicama, ali i sa radnim kolegama. Potrebno vam je mnogo više mudrosti negoli ste imali dosada.Imati ćete loša financijska iskustva, problem je taj da živite iznad svojih mogućnosti.
ZDRAVLJE:
Piti mnogo čaja, doći će do prehlade koju nećete moći izbjeći.
OCJENA TJEDNA: 3


BIK (21.travanj - 21.svibanj)
LJUBAV:
Ako želite ostvariti razumnu i zdravu vezu, trebati ćete mnogo strpljenja. Veza u koju ulazite ne obećava mnogo, pa se naoružajte strpljenjem ukoliko vam je zbilja stalo do dotične osobe. Ako nije prekinite tu farsu.
POSAO:

Ukoliko ste poslodavac vašim radnicima neće biti lako. Vaš perfekcionizam dovoditi će ih do ludila, ali situacija u kojoj se vi nalazite nije jednostavna. Okrenite situaciju u svoju korist.
ZDRAVLJE:
Izbjegavajte gužve na cesti.
OCJENA TJEDNA: 2


BLIZANCI (22.svibanj - 21.lipanj)
LJUBAV:
Distancirajte se od ljudi i osoba koje vas povrijeđuju. Ljubav se ne pokazuje na takav način, na koji ju vi dobivate. Vrijeme je da zbilja otvorite oči i upitate samog sebe, da li je to zaista ono što vi želite?
POSAO:
Nezadovoljstvo poslom i položajem na kojem se nalazite, pratiti će vas ovog tjedna. Oboružajte se strpljenjem, to je jedino što vam preostaje. Širi ćete nervozu u poslovnom okruženju, pa ćete biti iznenađeni neprijateljskim ponašanjem radnih kolega.
ZDRAVLJE:
Poroci su vam sve veći i veći. Zbog toga ćete biti loše.
OCJENA TJEDNA: 2


RAK ( 22.lipanj - 23.srpanj)
LJUBAV:
Ovog tjedna strasti će biti napretak. Partner je napokon shvatio što vama najbolje odgovara i kako se osjećate najbolje voljenom osobom. Biti će ljubavi i dobrog provoda, stoga će slobodnjaci imate pune ruke posla.
POSAO:
Osim fizičkih poslova koje ćete imati, ovaj tjedna morati ćete i mnogo razmišljati. Iskoristite svoje intelektualne sposobnosti i iznenadite sve one koji misle da za takvo što niste sposobni.
ZDRAVLJE:
Zdravi ste, a to je najbitnije.
OCJENA TJEDNA:5


LAV (24.srpanj - 22.kolovoz)
LJUBAV:
Osim što će vam partner zamjeriti nagle promjene raspoloženja ovaj tjedan biti će znak svađe, barem što se vas tiče. Dobro razmislite da li je partner zaslužio takvo ponašanje kakvo dobiva od vas.
POSAO:
Imate želje, motivacije i inetekl da uspije ostvariti svoj dugogodišnji cilj, međutim nedostaje novaca. No, ovaj tjedan će se pojaviti idealna prilika da se napokon i to riješi. Nakon toga, samo hrabro.
ZDRAVLJE:
Mnogim Lavovima krvna slika nije dobra. Obavite pregled i provjerite zašto.
OCJENA TJEDNA: 3


DJEVICA (23.kolovoz - 22.rujan)
LJUBAV:
Sa partnerom ste trenutno u idiličnim odnosima, ali oni će se narušiti krajem tjedna, jer ćete jedno drugom stvarati probleme tamo gdje su oni najmanje potrebni. Društvo Strijelca vam trenutno najbolje odgovara.
POSAO:
Već ste toliko uhodani u posao da je on postao vaša rutina. Međutim, neki događaji omesti će vam koncentraciju i time ćete čak pridonijeti greškama koje neće biti tako bezazlene. Snositi ćete posljedice.
ZDRAVLJE:
Premalo se krećete, i malo pomalo ćete se ukočiti, što će prouzročiti bolove.
OCJENA TJEDNA: 4


VAGA  (23.rujan - 23.listopad)
LJUBAV:
Prema partneru se ponašate kao roditelj. Uslužujete ga i pretjerujete u zabranama, a takvim postupcima ga udaljavate od sebe, a to nikako ne želite.
POSAO:
Postoji mogućnost da napredujete u poslu, a da i poslove obavljate kod kuće. Došlo je vrijeme, a i pruža vam se prilika da zadradite i napredujete.
ZDRAVLJE:
Smanjite pojačani apetit, pogotovo za slatkim.
OCJENA TJEDNA: 4


ŠKORPION (24.listopad - 22.studeni)
LJUBAV:
Na vidiku je nova ljubav, ali po svemu sudeći ništa ozbiljno. Jedan Rak vas ozbiljno promatra, ali sve što je lijepo kratko traje, pa će tako biti i s vama. Nije vam suđeno da budete u vezi.
POSAO:
Motivirani ste, stoga i imate volje odlaziti na posao i iznositi svoje ideje. Napredujete u svom poslu, samo vam je potrebna snalažljivost.
ZDRAVLJE:
Nikad bolje.
OCJENA TJEDNA: 5


STRIJELAC (23.studeni - 21.prosinca)
LJUBAV:
Mnogi bi se trebali pomiriti da sa partnerom neće biti ništa više od velike fizičke privlačnosti. Stoga uživajte na svakom susretu, jer će vas i to uskoro proći.
POSAO:
Ako i ljubav ne funkcionira onako kako ste zamislili, barem u poslu niste zakinuti. Posla će biti mnogo, pa se već sada pripremite na buran tjedan koji slijedi.
ZDRAVLJE:
Polazak na bazen i bavljenje plivanjem bilo bi idealno za vas.
OCJENA TJEDNA: 4


JARAC (22.prosinac - 20.siječanj)
LJUBAV:
Mnogi će se upustiti u veze u koje se ne bi smjeli. Neki će čak sjediti na dva stolca i to prilično dobro sakrivati. Iako će u početku biti sjajno, ipak ćete jedan "stolac" trebati napustiti, a tek onda će nastati problemi.
POSAO:
Ukoliko se bavite sa odnosima s javnošću i u medijima tu ćete briljirati ovog tjedna. Dobiti ćete mnoge pohvale, pa čak i od zavidnih kolega, a ni nagrada neće zaostajati.
ZDRAVLJE:
Mala umjerenost u jelu i piću ne bi škodila.
OCJENA TJEDNA: 4


VODENJAK (21.siječanj - 19.veljača)
LJUBAV:
Vrijeme provedeno sa obitelji biti će vam najdragocjenije, stoga odvojite malo više vremena za njih, a i odnos s partnerom biti će mnogo bolji.
POSAO:
Potraga za savršenim poslom ne daje rezultati, možda ste ipak malo preizbirljivi za ovakva vremena. Malo spustite kriterije, pa će potraga biti pri kraju već početkom sljedećeg tjedna.
ZDRAVLJE:
Glavobolje neće nedostajati ni ovog tjedna.
OCJENA TJEDNA:


RIBA (20.veljača - 20.ožujak)
LJUBAV:
Kao i inače vas raduju sitnice, pa partneru ne treba mnogo truda i muke da vas učini sretnim. S obzirom na to vaša veza je kvalitetna i ispunjena, stoga svi problemi koji vam stoje na putu uspješno rješavate. Ukoliko tako ostane, očekujte da će to potrajati.
POSAO:
Ukoliko ćete dopuštati kolegama da se upleću u vaš dio posla, doći će do raznih razmirica i svađa. Danas nije od nikog sigurno uzimati savjet, pa makar bio i dobronamjeran. Ne dopustite da vam netko zbog vaše nesnalažljivosti uzima vaš dio posla, tako bi mogli bez njega i ostati.
ZDRAVLJE:
Provjeriti krvnu sliku. Obavezno.
OCJENA TJEDNA: 4
www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju