Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjAna Manjerović nova potpredsjednica Skupštine ličko senjske županije

04.11.2019 23:06:41
Političko kokošarenje u Skupštini ličko senjske županije se i dalje nastavlja. Danas je održana sjednica na kojoj je Brinje dobilo nova  dva  potpredsjednika Skupštine Anu  Manjerović,  djelatnicu  općini  Brinje   i načelnika općine Brinje Zlatka Fumića. Nastavak  je  to  velikog političkog  cirkusa  koji  traje  cijelu  ovu  godinu  na  izmaku. 
www.slobodnalika.com

Zadnji komentari
  • 08.11.2019. 19:10
    Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja mi je bila spremna i voljna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlučio kontaktirati s njom i dala mi je priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam svoj dobar kredit dobio dobro zdravlje i s manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)
  • Pogledaj sve komentare...

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju