Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjZna li većina u Gradskom vijeću Gospića kakvu štetu radi građanima i gradu ukidanjem prireza ?

02.12.2019 21:42:18
Danas je u KIC-u u Gospiću održana Javna tribina u organizaciji gradske vlasti o istinama i lažima o ukidanju prireza, Top temi posljednjih dana u glavnom ličkom gradu. Čini se da većina u Gradskom vijeću nije svjesna kakvu štetu građanima i gradu nanose ukidanjem prireza iz niskih, zločastih politikanskih razloga. Financijske pokazatelje o nedavnoj odluci /šteti / Gradskog vijeća o ukidanju prireza iznijela je zamjenica  Kristina Prša. Zbog nedostatka 3,5 milijuna kuna prihoda od prireza problemi će skakati kao iz paštete, kao primjerice prestanak rada produženog boravka u osnovnoj školi, nekim udrugama neće biti sredstava za rad s potrebitom djecom, a biti će i otkaza službenicima koji vode udruge, jer jednostavno neće biti novca. Stati će potpora višečlanim obiteljima za dječji vrtić, Crveni križ, HGSS, brojne kulturne manifestacije ali i projekti koje treba sufinancirati s Europom će stati.
Na tribini se moglo čuti da će "cvijet" humanitarnog rada Udruga Pčelice ostati bez gradske potpore. Udruga će ostati bez dvije službenice koje su kostur svih akcija uz pomoć roditelja, a bez adekvatne zdravstvene dodatne zaštite ostat će čak 26 gospićkih obitelji.Zašto je skupina vijećnika odlučila zaustaviti razvoj grada nije poznato, iako se iz aviona vidi da se radi o pokušaju rušenja i destabilizacija gradske vlasti.
www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju

Gospodarstvo

Prvi obrisi velikog vjetroparka u zaleđu Senja

29.09.2020 21:25:19

Politika

I bez Milinovića HDZ je utvrda

06.07.2020 07:35:57
Korisnički podaci
Niste logirani, klikni ovdje za login ili registraciju na slobodnalika.com.
Marketing - slobodnalika.com

Žute stranice

Naša baza gospodarskih subjekata broji 51 zapisa.
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com