Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjAna Manjerović nova potpredsjednica Skupštine ličko senjske županije

04.11.2019 23:06:41
Političko kokošarenje u Skupštini ličko senjske županije se i dalje nastavlja. Danas je održana sjednica na kojoj je Brinje dobilo nova  dva  potpredsjednika Skupštine Anu  Manjerović,  djelatnicu  općini  Brinje   i načelnika općine Brinje Zlatka Fumića. Nastavak  je  to  velikog političkog  cirkusa  koji  traje  cijelu  ovu  godinu  na  izmaku. 
www.slobodnalika.com

Komentari
  • 08.11.2019. 19:10
    Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja mi je bila spremna i voljna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlučio kontaktirati s njom i dala mi je priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam svoj dobar kredit dobio dobro zdravlje i s manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)
Dodaj komentar
Komentiranje sadržaja na portalu slobodnalika.com omogućeno je samo registriranim korisnicima.

Ako si već registriran, ulogiraj se ovdje, ako nisi, klikni ovdje za registraciju. Osim komentiranja kao registrirani korisnici dobivate i prava za :
  • Pristup forumu
  • Upis besplatnih oglasa
  • Dodavanje unosa u žute stranice
  • Te možete komunicirati i družiti se sa ostalim članovima portala
  • ...

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju

Aktualno

Uskoro nova Arena

31.07.2020 09:58:45

Politika

I bez Milinovića HDZ je utvrda

06.07.2020 07:35:57