Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjLovro Kuščević vodio operaciju da Milinović ostane župan ličko senjske županije

22.08.2019 11:39:34
Lovro  Kuščević, bivši  ministar  Uprave koji je na udaru pravne države zbog milijunskih afera, kao politički tajnik HDZ-a, odakle je preko noći smjenjen nakon što je policija upala u njegove dvor, vodio je višednevnu  operaciju političkog spašavanja Darka  Milinovića na mjestu  župana. Iako su vijećnici HDZ-a u ličko senjskoj županiji bili za odlazak Milinovića,  Kuščević je danima radio na terenu da je najbolje da Milinović ostane župan, pa su se mnogi HDZ-ovci pitali kakve poslove i za koga odrađuje Kuščević koji je na kraju zajedno sa Plenkovićem uspio natjerati vijećnike HDZ-a da silom dignu ruku za ostanak Milinovića  na  funkciji  župana. Kuščević  je prvi puta u Gospiću okupio HDZ-ovce iz županije i kako tvrde sudionici sastanka satima, sve do ponoći ih  uvjeravao,  a kada je vidio da su vijećnici čvrsti, masiranje je nastavljeno kada je Kuščević rekao Plenkoviću da su vijećnici neslomljivi i da će on morati riješiti problem, što je rješeno na famoznom sastanku u Zagrebu kada je vijećnik HDZ-a  Ernest  Petry  direktor  Elektro like  očito u dogovoru sa Kuščevićem napravio razdor među vijećnicima, da je spreman prvi primiti metak za Plenkovića, iako vijećnici HDZ-a nisu napadali Plenkovića već su željeli odlazak Milinovića i nove izbore. Da je Kuščević odradio prljav posao svjedoči i činjenice da je Kuščević do detalja, kao politički tajnika HDZ-a i ministar bio upoznat sa stanjem u ličko senjskoj županiji, jer  njegovi Državni tajnici su bili Katica Prpić iz Gospića i Darko Nekić iz  Senja.
www.slobodnalika.com

Komentari
  • Nema unesenih komentara, prava prilika da budete prvi :)
Dodaj komentar
Komentiranje sadržaja na portalu slobodnalika.com omogućeno je samo registriranim korisnicima.

Ako si već registriran, ulogiraj se ovdje, ako nisi, klikni ovdje za registraciju. Osim komentiranja kao registrirani korisnici dobivate i prava za :
  • Pristup forumu
  • Upis besplatnih oglasa
  • Dodavanje unosa u žute stranice
  • Te možete komunicirati i družiti se sa ostalim članovima portala
  • ...

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju

Gospodarstvo

Prvi obrisi velikog vjetroparka u zaleđu Senja

29.09.2020 21:25:19

Politika

I bez Milinovića HDZ je utvrda

06.07.2020 07:35:57
Korisnički podaci
Niste logirani, klikni ovdje za login ili registraciju na slobodnalika.com.
Marketing - slobodnalika.com

Žute stranice

Naša baza gospodarskih subjekata broji 51 zapisa.
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com