Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjŠto Kolinda može očekivati od rasčepušanog HDZ-a u ličko senjskoj županiji, fijasko

23.08.2019 15:15:39
Prvi  pravi veliki račun vrh HDZ-a nakon političke prostitucije sa podržavanjem župana Darka Milinovića platiti će na predsjedničkim izborima Kolinda Grabar Kitarović u ličko senjskoj županiji, kao kandidat stranke čiji je vrh kao male majmune ponizio, podijelio i razočarao članstvo koje je i danas u šoku, bedu, banani. Imenovanje državnog tajnika u Kuščevićevom ministarstvu uprave Darka Nekića iz Senja koji živi u Velikoj Gorici za šefa kampanje za ličko senjsku županiju, je  veliko  ništa, jer Nekić uopće nije taj koji može iz pepela dignuti HDZ-ovce da se motiviraju da promoviraju Kolindu za predsjednicu. Činjenica je da je i netko drugi sve bi bilo isto, jer među ličko-senjskim HDZ-ovcima vlada politička apatija, a slično je i sa drugim glasačima koji se u kumulusu svi osjećaju prevareni, posebno sa aspekta jednog pitanja sa niza izbora, a što će meni biti bolje ?.
www.slobodnalika.com

Komentari
  • Nema unesenih komentara, prava prilika da budete prvi :)
Dodaj komentar
Komentiranje sadržaja na portalu slobodnalika.com omogućeno je samo registriranim korisnicima.

Ako si već registriran, ulogiraj se ovdje, ako nisi, klikni ovdje za registraciju. Osim komentiranja kao registrirani korisnici dobivate i prava za :
  • Pristup forumu
  • Upis besplatnih oglasa
  • Dodavanje unosa u žute stranice
  • Te možete komunicirati i družiti se sa ostalim članovima portala
  • ...

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju