Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjSNAGA SA OBJE STRANE VELEBITA Hoće li Petry voditi Kolindinu kampanju u Gospiću

24.08.2019 17:17:55
Nakon što je Darko Nekić, državni tajnik u ministarstvu Uprave imenovan za voditelja stožera predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar Kitarović, javnost zanima tko će u ličko senjskim sredinama biti voditelji stožera posebno u gradovima. Sa nestrpljenjem se očekuje tko će biti Šef  kampanje u Gospiću. Prema neslužbenim informacijama naj ozbiljniji kandidat je direktor Elektro like  Ernest  Petry, koji u vrhu HDZ-a uživa veliku popularnost nakon što je nedavno bio najhrabriji kada je primio "metak" za  Plenkovića. Petry ima velike organizacijske sposobnosti jer iza sebe ima dosta političkog iskustva, a i najpoznatija je politička ptica selica u Lici, a posebno su mu forca dosadašnji predsjednici. Poznato je da u novčaniku nosi sliku  i  sanja  Franju  Tuđmana, i bio je dio Tuđmanove zlatne mladeži, bio je ljubitelj Stipe Mesića, Ive  Josipovića, pa  je na  red  došla  i  Kolinda.
www.slobodnalika.com

Komentari
  • Nema unesenih komentara, prava prilika da budete prvi :)
Dodaj komentar
Komentiranje sadržaja na portalu slobodnalika.com omogućeno je samo registriranim korisnicima.

Ako si već registriran, ulogiraj se ovdje, ako nisi, klikni ovdje za registraciju. Osim komentiranja kao registrirani korisnici dobivate i prava za :
  • Pristup forumu
  • Upis besplatnih oglasa
  • Dodavanje unosa u žute stranice
  • Te možete komunicirati i družiti se sa ostalim članovima portala
  • ...

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju