Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjŠkoro duboko ušao u Kolindino biračko tijelo u Lici

10.09.2019 16:57:40
     Kolinda Grabar Kitarović, po svemu sudeći neće niti približno osvojiti glasova u ličko senjskoj županiji kao na posljednjim predsjedničkim izborima. Stanje na terenu, rasulo u HDZ-u, prevara središnjice HDZ-a članstva, samo su neke od činjenica koji upućuju da bi na tome mogao najviše profitirati Miroslav Škoro. Imenovanje Državnog tajnika Darka Nekića za šefa stožera Kolinde Grabar Kitarović loš je riješenje iz više razloga. Nekić je rodom iz Senja, i već godinama živi i prijavljen je u Velikoj Gorici i nema gotovo nikakav politički niti ljudski potencijal, pa bolji poznavatelji prilika tvrde da će na izborima to potvrditi ponajprije u Senju, gdje bi mogao pobijediti Škoro i Milanović. Drugo, odlaskom Lovre  Kuščevića, Nekić je marginaliziran u ministarstvu Uprave, što se nedavno potvrdilo kada je novi ministar posjetio Gospić, a Nekić je ostao u Zagrebu i treće Nekić nema nikakve organizacijske sposobnosti okupljanja građana, motivacije birača posebno HDZ-a, pa je imenovanje Nekića čisti promašaj. Inače, Kolinda Grabar Kitarović na izborima 2015.godine uz Karlovačku i Virovitičko podravsku županiju najveću potporu dobila u Ličko senjskoj županiji.
www.slobodnalika.com

Komentari
  • Nema unesenih komentara, prava prilika da budete prvi :)
Dodaj komentar
Komentiranje sadržaja na portalu slobodnalika.com omogućeno je samo registriranim korisnicima.

Ako si već registriran, ulogiraj se ovdje, ako nisi, klikni ovdje za registraciju. Osim komentiranja kao registrirani korisnici dobivate i prava za :
  • Pristup forumu
  • Upis besplatnih oglasa
  • Dodavanje unosa u žute stranice
  • Te možete komunicirati i družiti se sa ostalim članovima portala
  • ...

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju

Gospodarstvo

Prvi obrisi velikog vjetroparka u zaleđu Senja

29.09.2020 21:25:19

Politika

I bez Milinovića HDZ je utvrda

06.07.2020 07:35:57
Korisnički podaci
Niste logirani, klikni ovdje za login ili registraciju na slobodnalika.com.
Marketing - slobodnalika.com

Žute stranice

Naša baza gospodarskih subjekata broji 51 zapisa.
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com