Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjBojnik Šebalj : Uhljebi se skrivaju iza svega hrvatskog !

08.11.2019 21:05:27

Slavna 9. gardijska brigada „Vukovi“ obilježila je danas 27. obljetnicu postojanja. Ustrojena 1. studenoga 1992. godine. Zvijezda svečanosti na koju nitko zanimljivo nije došao iz vrha nacionalne vlasti bio je umirovljeni bojnik Antonio Šebalj, ratni vojni invalid i predsjednik Kluba ratnih veterana „Vukova“.


Umjesto zajedništva danas opet slušamo priče o ustašama i partizanima. Lansiraju ih prvenstveno oni koji ne vole Hrvatsku, ali se kao uhljebi skrivaju iza svega hrvatskoga i potajno nas žele zavaditi. Ovih 56 poginulih pripadnika naše postrojbe i tisuća drugih iz cijele Hrvatske ne zaslužuju da nam se Domovina izruguje na takav način. Kada danas vidim postrojenu ovu mladost želim im prije svega čestitati na obljetnici ustroja naše brigade, odati im počast jer su izabrali teško i časno zanimanje koje se ne mjeri novcem, nego li ljubavi prema svojem narodu i domovini Hrvatskoj, rekao je između ostaloga bojnik  Šebalj.


www.slobodnalika.com

Komentari
  • Nema unesenih komentara, prava prilika da budete prvi :)
Dodaj komentar
Komentiranje sadržaja na portalu slobodnalika.com omogućeno je samo registriranim korisnicima.

Ako si već registriran, ulogiraj se ovdje, ako nisi, klikni ovdje za registraciju. Osim komentiranja kao registrirani korisnici dobivate i prava za :
  • Pristup forumu
  • Upis besplatnih oglasa
  • Dodavanje unosa u žute stranice
  • Te možete komunicirati i družiti se sa ostalim članovima portala
  • ...

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju