Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjUSPON Kockar postao poslovođa u Lika cestama

09.11.2019 18:08:53
Kao što je portal Slobodna lika i najavljivao Ivica Čačić Kockar, bivši voditelj kina Korzo u Gospiću novi je zaposlenik Lika cesta. Čačić je odmah postao poslovođa, sa mogućnosti  napredovanja, sve do direktora. Osigurao je sebi visoku plaću i kada bude odlazio u mirovinu veliku  otpremninu, kakvu  privilegiju  imaju  samo  sretnici  kojima  se  poklope  karte.  Upućeniji tvrde da je Čačić nagrađen od župana Darka Milinovića, preko supruge Josipe Ojurović Čačić "županice" iz sjene. Zaposlenici u Lika cestama moraju se pokriti ušima i šutjeti na nova zapošljavanja u cestarskoj koki koja je postala najpoznatija županijska tvrtka za uljebljivanje politički podobnih kadrova. Upućeniji kažu da zaposlenje Čačića ima i svrhu da će župan Darko Milinović imati "prave" informacije što se događa iznutra u Lika cestama, što je važno.Upućeniji tvrde da situacija u Lika cestama nikada nije bila gora i da  je neizvjesna sudbina stotina zaposlenih.
www.slobodnalika.com

Komentari
  • Nema unesenih komentara, prava prilika da budete prvi :)
Dodaj komentar
Komentiranje sadržaja na portalu slobodnalika.com omogućeno je samo registriranim korisnicima.

Ako si već registriran, ulogiraj se ovdje, ako nisi, klikni ovdje za registraciju. Osim komentiranja kao registrirani korisnici dobivate i prava za :
  • Pristup forumu
  • Upis besplatnih oglasa
  • Dodavanje unosa u žute stranice
  • Te možete komunicirati i družiti se sa ostalim članovima portala
  • ...

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju

Aktualno

Uskoro nova Arena

31.07.2020 09:58:45

Politika

I bez Milinovića HDZ je utvrda

06.07.2020 07:35:57