Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, Senj"Krvoločni" napadi na Radoševića, nagovještavaju velike borbe u HDZ-u

22.01.2020 08:50:12
"Krvoločni " napad na povjerenika HDZ-a za Gospić i ravnatelja Osnovne škole u Gospiću Ivicu Radoševića Mačka, nagovještaj je veliki unutarstranački borbi u HDZ-u u Gospiću uoči najavljeni unutarstranački izbora u HDZ-u. Iako je nedavno Darko Milinović rekao da ne razmišlja o povratku u HDZ, otvoreni napad na povjerenika HDZ-a otkriva da Milinović itekako želi se vratiti u HDZ, i sa svojim ljudima u HDZ-u pobjediti na unutarstranačkim izborima. To se vidi iz aviona, jer Milinović pobjedom njegova kandidata planira trasirati put povratka u HDZ, što po klimi teško će uspjeti. Milinović je starim metodama pljuvanja i blaćenja krenuo na one koji su politički protivnici. Što vrijeme bude odmicalo i što god više Milinović na Oglasnoj ploči bude pisao sve će više otkrivati svoje tragove.Milinović u unutarstranačkim izborima nema šanse, jer među svojim "tićima" nema pravog kandidata. Prije godinu dana Milinović je krenuo sa Milanom Kolićem u unutarstranačku utakmicu i nije uspio jer izbori su odgođeni,a danas Kolić koga je Milinović nedavno smjenio sa mjesta direktora Lika cesta nije uopće u igri, a ostali Milinovićevi "tići", poput Petra Radoševića, Pere Kesonoše, Jadranke Peinović Jadre, ili Ivana Bronzovića Bronzija su kandidati koji nemaju šanse da pobjede, pa udar na povjerenika HDZ-a Ivicu Radoševića Mačka i pokušaji blaćenja samo jačaju položaj ravnatelja Osnovne škole u Gospiću.
www.slobodnalika.com

Komentari
  • Nema unesenih komentara, prava prilika da budete prvi :)
Dodaj komentar
Komentiranje sadržaja na portalu slobodnalika.com omogućeno je samo registriranim korisnicima.

Ako si već registriran, ulogiraj se ovdje, ako nisi, klikni ovdje za registraciju. Osim komentiranja kao registrirani korisnici dobivate i prava za :
  • Pristup forumu
  • Upis besplatnih oglasa
  • Dodavanje unosa u žute stranice
  • Te možete komunicirati i družiti se sa ostalim članovima portala
  • ...

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju