Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjU luku u Senju ulaganja od 5 milijuna kuna

04.03.2019 17:07:32

Ministar pomorstva, prometa i infrastrukture u Vladi Republike Hrvatske Oleg  Butković  u poslijepodnevnim je satima posjetio grad Senj.

Uz gradonačelnika grada Senja Sanjina Rukavinu ministra Butkovića dočekali su državni tajnik u Ministarstvu uprave Darko Nekić, zamjenik župana Ličko-senjske županije Vice Nekić, predsjednik Gradskog vijeća grada Senja Željko Tomljanović, potpredsjednica Gradskog vijeća grada Senja Rosanda Bilović, zamjenik gradonačelnika grada Senja Jurica Tomljanović i pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela grada Senja Mislav Bilović.

Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture osiguralo je u 2019. godini za ulaganje u luku Senj ukupan iznos od 4.569.000,00 kn.

Iznos od 1.569.000,00 kn osiguran je za završetak ugovorenih radova u 2018. godini na 1. etapi II. i IV. faze izvanrednog održavanja luke Senj koji su u tijeku.

Iznos od 3.000.000,00 kn Ministarstvo je osiguralo za izvođenje radova na 1. etapi V. faze izvanrednog održavanja luke Senj koje se odnosi na održavanje gata Sv. Nikole, zamjenu čela obalnog zida i kamenih poklopnica i obložnica u dužini od 45 m na istoj lokaciji.

Osim radova u luci Senj, tema radnog sastanka bila je izrada projektne dokumentacije za rekonstrukciju državne ceste D8, dionica od završetka područja grada Novog Vinodolskog do ulaza u grad Senj – rotora, koja se radi u suradnji s Hrvatskim cestama, a u sklopu koje će se projektirati pješački prijelazi, nogostupi za pješake, ali i parkirna mjesta iznad plaže i šetnice Škver, u čije uređenje Grad Senj kontinuirano ulaže. Također se razgovaralo i o širokopojasnom internetu.

Tom je prilikom gradonačelnik Rukavina zahvalio ministru Butkoviću na dosadašnjoj pomoći i suradnji.www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju

Gospodarstvo

Prvi obrisi velikog vjetroparka u zaleđu Senja

29.09.2020 21:25:19

Politika

I bez Milinovića HDZ je utvrda

06.07.2020 07:35:57
Korisnički podaci
Niste logirani, klikni ovdje za login ili registraciju na slobodnalika.com.
Marketing - slobodnalika.com

Žute stranice

Naša baza gospodarskih subjekata broji 51 zapisa.
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com