Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjOtvorenje zajedničkog prodajnog mjesta Lika Qualitya

29.06.2020 21:22:31

Jedan od glavnih ciljeva IQM Destination Lika projekta je poboljšati cjelokupnu kvalitetu destinacije povezivanjem i umrežavanjem subjekata u destinaciji kako bi gostima pružili najbolju uslugu.
Stoga nas veseli što Vas ovim putem možemo pozvati na svečano otvorenje zajedničkog prodajnog mjesta Lika Quality proizvoda koje će se obilježiti u petak, 03. srpnja 2020. godine na ulazu 1 u NP Plitvička jezera (s druge strane ceste kod restorana Lička kuća) s početkom u 10:00 sati. Zajedničko prodajno mjesto Lika Quality proizvoda već treću godinu za redom formira Klaster Lika Destination u suradnji s NP Plitvička jezera i PZ Lika Coop.

Svečano otvorenje zajedničkog prodajnog mjesta idealna je prilika za upoznavanje s ostalim dionicima IQM Destination Lika projekta kao i korisnicima Lika Quality sustava te sklapanja novih prijateljstava, suradnji i partnerstva,  ističu  u Lika  Destination.
www.slobodnalika.com

Komentari
  • Nema unesenih komentara, prava prilika da budete prvi :)
Dodaj komentar
Komentiranje sadržaja na portalu slobodnalika.com omogućeno je samo registriranim korisnicima.

Ako si već registriran, ulogiraj se ovdje, ako nisi, klikni ovdje za registraciju. Osim komentiranja kao registrirani korisnici dobivate i prava za :
  • Pristup forumu
  • Upis besplatnih oglasa
  • Dodavanje unosa u žute stranice
  • Te možete komunicirati i družiti se sa ostalim članovima portala
  • ...

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju