Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjVaga više nije u modi, pitanje je koga će Milinović kupiti, HDZ ili Karla Starčevića ?

14.04.2019 12:35:58


Što je bliže sjednica Županijske skupštine na kojoj se odlučuje hoće li župan Darko Milinović i dalje ostati župan, ili više neće biti, umjesto političke vage, pitanje je samo jedno koga će Darko Milinović kupiti, da li HDZ svoju bivšu stranku ili Karla Starčevića ?.
Ako uspije u Velikom tjednu na političkom mercatu kupiti Karla Starčevića ili  HDZ  Milinović se iz bitke za Skupštinu županije izaći kao pobjednik, kao Car. Milinović će kupovinom doživjeti političko uskrsnuće i vratiti se na velika vrata u politički život. Za sada je poznato da je Milinović u pred sezoni kupio "Buru promjena" točnije glasove  gradonačelnika  Otočca  Stjepana  Kostelca, gradonačelnika Novalje Ante Dabe, a po svemu sudeći i glas načelnika općine Plitvička jezera Ante Kovača. Milinović je do sada pokazao da je u svim političkim trgovinama i kupovinama izašao kao pobjednik, pa mnogi misle da će u i u velikom uskrsnom mercatu uspjeti kupiti dovoljeno ruku vijećnika da bi ostao i dalje ličko senjske župan.

www.slobodnalika.com,  sve  otkriva,  sve pokriva

www.slobodnalika.com

Pošalji link

Vaš e-mail :

Prijateljev e-mail :

Link na sadržaj:

Validacija :

Prepišite tekst sa slike

Prepišite tekst sa slike :


 

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju

Aktualno

Uskoro nova Arena

31.07.2020 09:58:45

Politika

I bez Milinovića HDZ je utvrda

06.07.2020 07:35:57
Korisnički podaci
Niste logirani, klikni ovdje za login ili registraciju na slobodnalika.com.
Marketing - slobodnalika.com

Žute stranice

Naša baza gospodarskih subjekata broji 51 zapisa.
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com