Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjPerušić: grašak, koze, poticaji.....

15.08.2020 19:19:39
           Perušić već danima ne silazi sa naslovnica  nacionalnih  novina i to zbog koza, graška,koza,Roma i načelnika općine koji je navodno pucanjem iz pištolja prijetio najpoznatijoj romskoj snahi  na  Čandrlištu  u Perušiću  koju  su  jadnu u strahu morali  čak  polijevati  vodom. Mnogi,  kada je  Snaha prijavila načelnika da joj puca iznad glave su pomisli da  je  šala jer  uz  Rome se  uvijek  vežu  konji, pa  su  mnogi  bili  zbunjeni da  su  umjesto konja, koze  ušle  se  gostiti  u  načelnikovo  polje  graška. 

ČANDRLIŠTE, KOZE, PIŠTOLJ  I  GRAŠAK


Pa  se  tako  otkilo  da  je  Perušić  poznat  i  po  grašku  i  kozama , jer  poznato  je  da  već  desetljećima  probleme prave  konji  doduše do sada nisu pravili štete na grašku, ali zato jesu lutajući bez nadzora ubijali ljude, valjali  žita  i  kopitama  vadili krumpire jadnih ljudi  i  ujeo  Vuk  magare. Svi  inspektori Hrvatske još nisu pronašli tko su vlasnici konja, a pomaka ima da nakon novog skandala ipak doznalo tko su vlasnici koza koje vole grašak  na  perušićkom  Čandrlištu, pa u šali Perušićani kažu da su koze ipak bijele i da ne ržu.... Uz šalu skandal u kome je upleten Car Perušića dugovječni Načelnik koji i danas plače za poljem graška otvorio je mnoga pitanja pa su grašak i koze odvelo čak i do ratnih zločina. Posljednjih dana u javnosti se otvorilo niz pitanja koje su otvorile pandorinu kutiju. Prvo je pitanje tko laže, romska snaša Nataša koja je prijavila policiji načelnika da je pucao pištoljom kada je vidio kako se goste koze u njegovu grašku od 7 000 EUR-a. Snaha je izjavila da je za načelnika glasala na izborima i da nije očekivala da će Car Perušića upotrijebiti vatreno oružje i to prema romskoj personi, koja je godinama uživala status  peruško-ličkih kraljeva  Roma, jer javna je tajna da u Lici i Perušiću ima puno Roma, a samo je jedan  Bajo, pa prijetnja načelnika romskim personama sugerira da je vrag odnio šalu i da se iza Čandrlišta,koza,graška i pištolja krije nešto dublje i veće o čemu se naveliko  priča, a mnogi ne mogu vjerovati nakon svega da su došla vremena da su neki nedodirljivi Romi moraju skrivati od pištolja. 

NAČELNIK  TVRDI  DA  SNAHA  LAŽE  !

Sam načelnik općine tvrdi da romska snaha laže da je pucao, da je izmislila  događaj, pa je Načelnik na sto muku po istom scenariju kada je i sam ne tako davno na gospićkom sudu izmislio" autobus priču ", sličnu onoj romske snahe po  tvrdnjama  načelnika  na  koju je gospićki Sud nasjeo pa bi Car Perušića mogao uživati u onom vicu kada je milicija ne tako davno pitala jednog Cigu sa  Čandrlišta tada bez poticaja tko je ukrao šliper sa obližnje pruge ?, a Cigo se snašao pa se izvukao da nije on nego dijete !, motajući milicajcu da dijete ne zna što je šliper i 100 kilograma  uzme i nosi!. Cigo je tada malo se u fići provozao sa drugovima po Ljubovu da vidi čiji su konji.... Mnogi  brane načelnika i dive mu se da je nakon skoro 20 godina otvorio pitanje milijunskih poticaja i to nakon što su mu romske koze pojele grašak, pa bi neki politički vlastodršci Like mogli se pojaviti kao svjedoci, jer znaju kako su uz druge i neki  Romi  silno  obogatili.  Mnogi tvrde da su maske pale, da je grašak  zreo i da sve što ciganski  počme, jednom kada tada  ciganski  i  završi.

www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju

Gospodarstvo

Prvi obrisi velikog vjetroparka u zaleđu Senja

29.09.2020 21:25:19

Politika

I bez Milinovića HDZ je utvrda

06.07.2020 07:35:57
Korisnički podaci
Niste logirani, klikni ovdje za login ili registraciju na slobodnalika.com.
Marketing - slobodnalika.com

Žute stranice

Naša baza gospodarskih subjekata broji 51 zapisa.
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com