Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, Senj50 dana šutnje medijskog balavca

30.09.2020 09:49:34
Ante  Fumić, bogati medijski balavac, vlasnik portala Lika Club 50 dana šuti. 

Nakon što se otvorilo pitanje velike medijske žetve, medijskog balavca iz Zagreba koji se igrao u pijesku, praktično sa pelenama dok su neki u Lici trčali za vijestima i slikama, moderni marketing menadžer koji istovremeno glumi profesionalnog i slobodnog novinara, jedan dan  piše, a drugi dan briše sadržaje, pa se ispričava političkim gubernatorima napravio je nešto što nikome nije do sada u ličkoj medijskoj žabokrečini uspjelo.

 Blavac je uspio skupo prodati "profesionalno novinarstvo"   ličko  novinarstvo i to iz Zagreba kao medijski specijalac koji prodaje jeftine fore kao najčitaniji lički portal, a da se nije otkrilo kako je medijski balavac prodavao svoje novinarstvo i famozni marketing 80 posto čitatelja portala iz Like nikada ne bi znalo za Lika Club. 

Umjesto da je medijski balavac na svome portalu javno objavio koliko je novaca zaradio od gradova, općine, turističkih zajednica, i drugi, balavac se odlučio šutjeti. Takvim ponašanjem mnogima je nanio nepopravljivu  štetu, primjerice gradu Gospiću i čelnicima grada koji su "pali" na transparentnosti  preko  medijskog balavca koji je iz Zagreba na daljinski uspio u konačnici razotkriti i ličku medijsku  žabokrečinu.

Žrtva  medijskog  balavca  ima  cijenu, i  u  konačnici  nije  krimen  što  50  dana  šuti. 

www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju