Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjDoktor Bojan je nepodoban !

12.10.2020 18:53:35

dr. Bojan Glažar, poznati plivački humanitarni maratonac nije uspio postati ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu Ličko senjske županije. Upravo je poznati doktor najbolji dokaz da je Natječaj namješten i tu nema pomoći, po staroj papir sve trpi. Glažar koji je još u Domovinskom ratu došao iz Rijeke u Gospić koji ga je zavolio nema sreće sa natječajima, jer na koji se god javi u struci nema šanse da prođe. Glažar  je  Dragovoljac domovinskog rata, plivač maratonac, koji svake godine prepliva 15-ak kilometara toka rijeke Like  od  jezera  Kruščica  do  Karuđelovačkog  mosta  , pod motom “ da se ne zaboravi ” oda  počast Vojno-redarstvenoj akciji Oluja, svima onima koji su dali svoje živote za slobodnu Hrvatsku i u toj akciji,ali i u cijelom domovinskom ratu, odnosno stvaranju slobodne domovine, ali to mu nisu neki benefiti, jer u Ličko senjskoj županiji, možeš biti General i ništa ti to ne treba značiti ako nisi podoban.Nekada je to bio HDZ, sada su nove političke opcije u lokalu koje traže podobne.


www.slobodnalika.com

Komentari
  • 15.10.2020. 14:00
    Pa već je 20 godina u Lici i nije valjade stalno u tih 20 godina bio nepodoban?Nema on Doktorat iz Prometa sa Gospićkog sveučilišta,to je njegov problem!
Dodaj komentar
Komentiranje sadržaja na portalu slobodnalika.com omogućeno je samo registriranim korisnicima.

Ako si već registriran, ulogiraj se ovdje, ako nisi, klikni ovdje za registraciju. Osim komentiranja kao registrirani korisnici dobivate i prava za :
  • Pristup forumu
  • Upis besplatnih oglasa
  • Dodavanje unosa u žute stranice
  • Te možete komunicirati i družiti se sa ostalim članovima portala
  • ...

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju