Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjOtočac vas zove na ulični ljetni festival : 1.Open Street Festival

04.07.2013 22:54:20

U subotu 6. srpnja Gačani će imati priliku uživati u prvom ljetnom uličnom festivalu OPEN STREET FESTIVAL koji će se održati u Otočcu na inicijativu građanina Milana Banića. Ulica Bartola Kašića, pored C.B. Extreme, bit će mjesto sa širokom lepezom događaja.

Ljetni ulični festival zamišljen je kao cjelodnevno događanje koje će obuhvatiti razne zabavne sadržaje i tako obogatiti kulturno-zabavni sadržaj na ulicama grada Otočca u ljetnom dijelu godine.

U jutarnjim satima bit će caffe break, predah i čašica razgovora uz dobru kavu različitih okusa. Popodnevni dio programa ispunit će umjetnička kolonija i kreativni buvljak skupine umjetnika amatera iz Otočca i Brinja. Dinamiku u festival unijet će svojim nastupom plesna skupina Element pod ravnanjem Maje Kvaternika.

U programu je i modna revija na kojoj će biti predstavljene kreacije Elizabete Božičević, a u večernjim satima održat će se koncert splitske grupe Čuvari svirala.

Ulica Bartola Kašića u centru Otočca bit će šarena i vesela pozornica na koju svakako trebate doći. Od 10 sati možete uživati u mirisu i okusu dobre kave, nakon toga pogledati umjetnička djela i nastupe naših mještana, a navečer se opustiti uz dobre ritmove splitske glazbene grupe.

Dođite!


www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju

Aktualno

Uskoro nova Arena

31.07.2020 09:58:45

Politika

I bez Milinovića HDZ je utvrda

06.07.2020 07:35:57
Korisnički podaci
Niste logirani, klikni ovdje za login ili registraciju na slobodnalika.com.
Marketing - slobodnalika.com

Žute stranice

Naša baza gospodarskih subjekata broji 51 zapisa.
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com