Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjEliminacija Prpić i Jurković je bila smišljena

27.05.2020 20:56:51
        Ne stišavaju se reakcije javnosti na sjednicu HDZ-a u Gospiću prošli četvrtak što je pokazalo dosta pukotina, raskola i podjela koji ne mogu HDZ-u donijeti ništa dobro na parlamentarnim  izborima. HDZ u Ličko senjskoj županiji od izbacivanja Milinovića i izbora Marijana Kustića ne liči na stranku nego na interesnu udrugu koja je duboko  podijeljena. Milinović je uspio nakon što je izbačen iz HDZ-a dobro podijeliti stranku, a posebno mu je uspjelo podijeliti i posvađati HDZ-ovce, na sistemu što gore to bolje, pa ne čudi ono što se događa posljednjih dana, gdje se dokazalo da Milinović se još pita u HDZ-u, doduše ne toliko kao prije godinu dana, ali i dalje svakodnevno tokari, dijeli i svađa HDZ-ovce što ne treba zamjeriti jer Milinović se želi vratiti u HDZ, a čini se kako se stvari odvijaju to nije daleko, čak štoviše mnogo stvari upućuju da se već jednom nogom vratio, a mnogi reći da nikada nije niti otišao. Milinović vješto koristi raskole i najviše mu odgovara što je na čelu HDZ-a Mario  Kustić koji sa Likom nema gotovo nikakve veze, osim što je iz Novalje živi u Zagrebu. Dokazao je to slučaj kada nisu prihvaćeni kandidati povjerenstva HDZ-a Gospić da se središnjici stranke predlože imena za listu za Sabor  Katice Prpić i Dražena Jurković. Otkrilo se vrlo brzo da je na dijelu  bilo  ciljano spletkarenje, sa ciljem eliminacije poznatih Gospićana i brisanje poda sa povjerenstvom HDZ-a u Gospiću, i brisanje pod sa ljudima. Najveću odgovornost ima Marijan Kustić koji odlično koristi razjedinjenu stranku, podjeljene i posvađane ljude pa mnogi hadezeovci se pitaju da li se sve smišljeno radi posebno u Gospiću gdje se iz aviona vidi da kokošarenje vodi samo prema jačanju Milinovića.
www.slobodnalika.com

Komentari
  • Nema unesenih komentara, prava prilika da budete prvi :)
Dodaj komentar
Komentiranje sadržaja na portalu slobodnalika.com omogućeno je samo registriranim korisnicima.

Ako si već registriran, ulogiraj se ovdje, ako nisi, klikni ovdje za registraciju. Osim komentiranja kao registrirani korisnici dobivate i prava za :
  • Pristup forumu
  • Upis besplatnih oglasa
  • Dodavanje unosa u žute stranice
  • Te možete komunicirati i družiti se sa ostalim članovima portala
  • ...

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju

Aktualno

Uskoro nova Arena

31.07.2020 09:58:45

Politika

I bez Milinovića HDZ je utvrda

06.07.2020 07:35:57