Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjZašto se namazanko svrstao među nepodobne ?

25.03.2020 07:36:28
Znalo se od prije da je Marin Smolčić Smoki, najveći lokalni medijski namazanko,da je najveći medijski spletkaroš, da već godinama odrađuje najprljavije medijske poslove, utemeljene na udbaškim metodama, na kojima je doktorirao.Sada pokušava od sebe napraviti žrtvu da je nepodoban, pa sada radi u redakciji nepodobnih novinara u Gospiću gdje uređuju rubriku gradske medijske žrtve. 

NAMAZNAKO  JE  TURBO  PODOBAN 

Namazanko u svome prljavom stilu pokušava postati nepodobni medijski namazanko, a prava je istina ako je netko podobna osoba koje sebe naziva novinarskim profesionalcom onda je nitko drugi nego Marin Smolčić. Smolčić je turbo podoban više od 20 godina, za razliku od primjerice  Nicka  Mraovića  koji je u borbi za pravdu morao čak bacati  kosti  novinarima. Smolčić je bio  Direktor i Urednik Radio Gospića koji je završio podobnom medijskom politikom u stečaju. Smolčić je kao dokazani podobni lik dok su druge kolege novinari sa radija završili na ulici i Zavodu za zapošljavanje, preselio se u Ured za informiranje ličko senjske županije, odakle je jedno vrijeme nastavio uspješno odrađivati prljave medijske poslove. Važno  je  istaknuti da je namazanko dok je vladao Radio  Gospićem imao slobodu, a  najprljaviji mu je posao bilo selektiranje vijesti, a infrastrukturu Radio Gospića je više od 15 godina koristio za honorarni paralelni rad sa riječkim  Novim listom i Ličkim listom gdje je godinama paralelno mlatio velike pare kako za novce kažu u Medku. Postavlje se pitanje je li netko nepodoban lokalnoj politici u to vrijeme moga raditi to što je  Smolčić "radio", a  odrađivao je najprljavije medijske poslove za koje moraš imati životnu školu prljavština. Smolčić je za svoj posao "obavljene usluge" nagrađen od grada Gospića velikim gradskim stanom u centru Gospića, jer to je slijed nagrada podobnih medijskih  lisaca  koji rade na sistemu, zub za zub !. Smolčić  danas  uživa u "zarađenoj " velikoj mirovini i umjesto sa Radija i županijskih dvora tokari  iz  gradskog  stana  za Oglasne ploče i Novi list i shvatio je u mirovini da ga starost pita gdje mu je bila mladost. Nije nevažno da je Smolčić kao jadan nepodoban uspio zaposliti i sina u Ličko senjsku županiju, jer se kod tadašnjih političkih vlastodržaca uspio svojim odrađivanjem prljavih medijskih poslova na Radio Gospiću uvući se pod kožu, a  primjerice  bivši  gradonačelnik  Gospića  morao  je  pobjeći  u  Irsku.  Smolčić i danas  i  pored  Korone  odrađuje najprljavije medijske poslove, a zna se i za koga i želi nakon svega biti u Gospiću nepodoban, što su stare fore, kao i one da on kao medijski profesionalac pod svoje se tekstove potpisuje, što je laž jer Smolčić sve prljave medijske stvari najvećim dijelom tokari, to što neke ne, isključivo  je  zato što je naglo ostario, što ide sa prljavim poslom koji je gotovo 30 godina radio,  jer  to  je  znat  sa  sto  kora, koji  troši.  Zato čitatelji ne trebaju nasjedati na udbaške metode Smolčića da on sa sadržajima objavljenih informacija nema ništa, ima i te kako, a kada bi se vidjela njegova komunikacija putem mobitela i na daljinu koridinacija vidjelo bi se da sve što pišemo je istina. 

MLADU  ZAMJENICU  STRAŠI

Smolčić pisanjem mladoj zamjenici gradonačelnika Gospića stavlja "reket" po  sistemu da mora Grad Gospić slati službene informacije i njemu ili će nastaviti prljavo medijsko tokarenje, što je strašenje i što je dokaz prljavština sa kojima se služi tokar iz Čedina Teslin grada. Grad Gospić ne mora mu ništa slati  i  nema  obavezu, kao što primjerice nema obavezu slati što i čini Slobodnoj Lici župan Darko Milinović, niti bilo koji druga općina i grad, jer na to imaju pravo i tu nema ljutnje niti određivanja statusa podoban ili nepodoban.  Slobodni  novinar  ne  plače  za  nečijim  pozivima, to  rade  samo  medijski  tokari. Plakanje za pozivima i kukanjem o podobnosti, Smolčić ustvari opravdava titulu medijskog kralja spletki sa kojim gradska Vlast u Gospiću  očito  ne želi da ima posla, jer  suradnja  sa  ljudima  koji  se  bave  medijskim  prljavima  poslovima  dugoročno  nije  isplativa, što  su  se  već  uvjerili  mnogi, a  mnogi  će  se  tek  uvjeriti, jer  svima  je  poželjna  suradnja  sa  medijima  i  slobodnim  novinarima,  jer  tada  i  pohvale  i  kritike  imaju  rezultata. Smolčić   je  u mirovini tek shvatio nakon stečenog velikog staža u obavljanju prljava medijskog  posla da se ne može lako biti Slobodna lika i slobodni novinar. 

www.slobodnalika.com 13 godina  istine 

www.slobodnalika.com

Pošalji link

Vaš e-mail :

Prijateljev e-mail :

Link na sadržaj:

Validacija :

Prepišite tekst sa slike

Prepišite tekst sa slike :


 

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju
Korisnički podaci
Niste logirani, klikni ovdje za login ili registraciju na slobodnalika.com.
Marketing - slobodnalika.com

Žute stranice

Naša baza gospodarskih subjekata broji 51 zapisa.
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com