Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjLIJEPO Podjela slikovnica i bojanki u Gospiću

29.10.2019 22:28:52

Podjela slikovnica i bojanki djeci u Dječjem vrtiću Pahuljica u Gospiću održati će se sutra u sklopu projekta „Za grad sa smiješkom“.

Slikovnice i bojanke vrtićkoj djeci će uručiti zamjenica gradonačelnika Kristina Prša i pročelnica Gradskog upravnog odjela za samoupravu i upravu Ivana Kaleb Asić kako bi se na djeci lako shvatljiv i zabavan način približila problematika gospodarenja otpadom.

Cilj projekta je informirati i educirati cjelokupno stanovništvo grada Gospića o održivom gospodarenju otpadom kroz provedbu jedanaest aktivnosti iz Programa izobrazno-informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom.

Osim podjele edukativnih slikovnica i bojanki u vrtiću, u sklopu projekta se provode sljedeće aktivnosti: podjela edukativnih slikovnica i bojanki u osnovnoškolskim odgojno – obrazovnim ustanovama, podjela letci o održivom gospodarenju otpadom, podjela vodiča o održivom gospodarenju otpadom, postavljanje plakata o održivom gospodarenju otpadom, emitiranje radijskih edukativno-promotivnih spotova posvećenih gospodarenju otpadom, uspostavljanje mrežne stranice o gospodarenju otpadom, održavanje radionica za djecu kostimiranih igrokaza i predstave za predškolsku djecu na temu održivog gospodarenja otpadom te javnih tribina, objava bannera na internetskim portalima, podjela letaka za strane turiste sa uputama za odgovorno postupanje otpadom.

Ukupna vrijednost spomenutog projekta je 532.352,48 kuna od čega se iz OP Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. sufinancira 85% ukupno prihvatljivih troškova.


www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju